LIPTON BRIGHTSIDE PARK

Klant: Lipton Ice Tea / Unilever

Doel: creëer een merkactivatie voor Lipton op Solar Festival en Extrema Outdoor

Lipton Ice Tea en Extrema (Extrema Outdoor en Solar Festival) schreven een pitch uit voor een creatieve merkactivatie voor Lipton Ice Tea op de festivals Extrema en Solar. Deze pitch sleepten wij samen met de sfeeringenieurs van Doorgedraaid binnen en dit leidde tot Lipton Brightside Park.

 

Gekenmerkt als groen, gele oase van verfrissing tussen al het festivalgeweld was Brightside Park de plek om met je vrienden op een reine plek tot rust te komen, te genieten en te dansen.

 

In Brightside Park kon je een heerlijke, verfrissende cocktail halen en delen met je grasmatties. Want bij aankoop van meerdere cocktails ontving jij je eigen stukje Brightside Park, namelijk de enige echte grasmattie. Hiermee zat je altijd lekker op de grond, zonder mayo aan je kont.

 

In Brightside Park lieten wij ook een aantal rare vogels, Afrikaanse eekhoorns en talentvolle zonnestralen los.  Zo stonden onder andere de Ministers van Chille Zaken al klaar om met hun discoplaten campagne te voeren in het park, ontvingen wij In Harmony met hun vinylgeweld, bracht stemkunstenaar en loopartiest MAASK een bezoekje aan het park en voerden we in de avond de warmte in het park op met afro-dj Rafiki.

 

Maar er waren niet alleen muzikale lekkernijen in het park. Want zo verscheen ook Oom Agent diverse keren in het park om ervoor te zorgen dat iedereen wel genoeg van de brightside genoot, om het park schoon te houden was de Lipton Milieudienst aanwezig die gewapend met hun bladblazers het park schoon bliezezen en kon de liefhebber deelnemen aan een boothcampsessie of yogasessie onder leiding van onze eigen meester der lichaamstrekkingen Ton Lip.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom